Product details
SciTech 100% Whey Protein Professional, 2350g
SciTec 100% Whey Protein Professional – podpora růstu svalů s lahodnou chutí!
SciTec 100% Whey Protein Professional je prémiový syrovátkový protein, který nabízí nejen skvělou chuť, ale i vysokou kvalitu. Tento protein je získán pomocí ultra-mikrofiltrace, což zaručuje vysoký podíl čistých bílkovin, které jsou snadno vstřebatelné. Přidané enzymy papain a bromelain podporují bezproblémové trávení, což zajišťuje maximální využití živin. Obsahuje také volné aminokyseliny, jako jsou BCAA a L-glutamin, které přispívají k růstu a regeneraci svalové hmoty. Díky 23 % BCAA a 18 % L-glutaminu v každé dávce je ideální volbou pro sportovce a osoby v redukčních dietách. SciTec 100% Whey Protein Professional dokonale zapadá do každé sportovní diety a pomůže vám dosáhnout vašich fitness cílů.
Tento protein je nejen skvělým zdrojem bílkovin, ale také nabízí skvělou chuť, kterou si zamilujete.
Dostupné příchutě
Banán, Čokoláda a kokos, Čokoláda a lískový oříšek, Jahoda, Vanilka, Čokoláda, Jahoda a bílá čokoláda
Dávkování
1 dávka je 30 g (3/4 odměrky nebo 5 polévkových lžic). Smíchejte s 250 ml vody nebo mléka, ideálně po fyzické aktivitě.
Upozornění

Potravina se sladidly.

Zdroj fenylalaninu, nevhodné pro osoby s fenylketonurií.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.

Uchovávejte mimo dosah dětí.
Složení
89 % syrovátkové bílkoviny (koncentrát a izolát z mléka), Taurin (3,3 %), Aromata, L-arginin (1,7 %), L-glutamin (1,7 %), Sůl, Zahušťovadlo: xanthanová guma, L-leucin (0,3 %), Sladidla: acesulfam K, sukralóza, Protispékavá látka: oxid křemičitý, Bromelain z ananasu (0,07 %), Papain z papáji (0,07 %)
Výživové hodnoty
Výživové údaje | 100 g | 30 g |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1558 kJ / 371 kcal | 470 kJ / 112 kcal |
Tuky | 6,7 g | 2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,3 g | 0,7 g |
Sacharidy | 4,7 g | 1,4 g |
- z toho cukry | 4,7 g | 1,4 g |
Bílkoviny | 73 g | 22 g |
Sůl | 1,4 g | 0,41 g |
There are no reviews yet.